Aquest dissabte 9 d’abril comencem els ”Dissabtes d’Art i Ciència” al CAN amb el divulgador Marc Boada i l’experimentació amb el foc i els metalls.

En aquesta primera edició de les jornades familiars, ens endinsarem en el món de la metal·lúrgia, el foc i l’art. Investigarem sobre aquesta forma d’artesania tan present en el territori pallarès muntant, entre altres coses, un forn amb el qual assolirem més de 1.100 °C, fonent coure a partir de la malaquita i experimentant amb els resultats. Obtindrem peces bellíssimes que convertirem en joies i descobrirem l’història, la química i la bellesa dels metalls roents.

✌🏻Aquesta és una activitat tant per infants com per adults.
🥗S’ofereix servei de dinar de la mà del xef Arnau Llobet.
😎Al migdia hi haurà vermut per tothom!

Les inscripcions les podreu realitzar al següent enllaç: INSCRIPCIONS