Informem que dins la programació de tardor el  5 de Desembre tindrem a la cantant Alidé Sans i el plantador de versos Gustavo Duch que ens faran un recital de versos acompanyat de música de muntanya.

L’Alidé i en Gustavo recuperaran amb aquest recital les tradicions rurals que fan de la cançó i la poesia un moment únic de celebració i estima col·lectiva.

En Gustavo a través de la música ens recitarà les paraules del seu últim llibre Cuentos del progreso. Conversaciones con el pastor. En aquest llibre l’autor fa una defensa política i cultural dels pastors, l’entorn natural i els diferents espais periurbans que hi ha arreu de Catalunya i la Península. A més parla de la gran labor que fan els pagesos cuidant el territori i fent-lo viure. És una obra molt bonica que pretén desfer els mites de la modernitat i deixa caure que potser els pastors tenen la clau del canvi per una nova civilització.

Alidé Sans és una artista i activista d’origen Aranès. Després del seu debut amb el seu disc Eth Paradís ei en tu, ha publicat l’LP Henerècla , una revelació musical de ritmes mestissos i influències de músiques del món, cantada en occità (aranès).

Gustavo Duch és veterinari, activista, defensor de la sobirania alimentària i de l’acostament a la realitat rural dels països del Sud. Fa col·laboracions amb diferents mitjans de comunicació, i edita la revista Soberanía Alimentaria. Biodiversidad y Culturas.

Autor d’una col·lecció de llibres de poesia i relats curts ara acaba de publicar Cuentos del progreso. 

Si voleu adquirir o reservar algun dels seus llibres ho podeu fer a NaturaLlibres

El recital com ja hem dit tindrà lloc el pròxim 5 de Desembre al Saló d’Alins a les 18:00.

Com tots els actes és totalment gratuït, només cal fer una reserva prèvia al següent contacte:

naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710