Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones (25 novembre) us facilitem l’enllaç al formulari per formalitzar l’adhesió de la vostra entitat, centre educatiu, universitat, empresa o administració al Manifest del món de l’Esport 25N 2021. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports”.

Us proposem fer la lectura pública del Manifest del món de l’Esport del 19 fins al 29 de novembre, en activitats fisicoesportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure. La lectura l’haurà de fer la persona representant de l’entitat que considereu més adient, abans d’iniciar l’activitat. Tingueu en compte que té una durada aproximada d’ 1’ 18’’.

Des de de la vostre entitat podeu sumar-vos a aquest gest, compartint la campanya rebutjant les actituds masclistes, identificant i denunciant les agressions. Perquè amb la formació d’aliances i complicitats des de l’Esport podem construir un teixit comunitari i una xarxa de recursos que siguin font de salut i qualitat de vida per a totes les dones i col·lectius oprimits d’aquesta societat. Estimar, només es pot fer des de la llibertat, la igualtat i el respecte.

Podeu disposar dels materials  (cartells, banners, gifs, …) per difondre el missatge del 25N en els vostres entorns, amb la publicació de fotos i vídeos personalitzats als vostres espais de difusió i xarxes socials, utilitzant les etiquetes #esportcat i #25N .

En breu podreu consultar la relació d’entitats adherides amb la informació referent a les dates, activitats esportives i llocs de tota Catalunya on es faran les lectures públiques del Manifest del món de l’Esport.

Per una vida i un Esport, lliure de violències masclistes!