Iniciem la programació de tardor amb aquesta primera activitat.

Una xerrada de Jordi Serrallonga i Olga Jordi per conèixer la història d’animals fascinants. Els dos en parlaran de com treballen per a que aquests animals no desapareguin del seu habitat ni del nostre imaginari i el perquè encara resisteixen al planeta. Una xerrada per endinsar-se al món invisible de les bésties i la natura.

En Jordi i l’Olga ens descobriran els animals invisibles del nostre entorn i ens parlaran del Gall Fer i el seu perill d’extinció.

En Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i explorador, format a la Universitat de Barcelona. Interessat en els massais i els hadzabe. Va descobrir i descriure com l’home va perdre la seva capacitat olfactòria per manca de necessitat o entrenament, una capacitat que es va mantenir entre els hadzabe. Per tal de finançar els viatges, va crear una agència de viatges i fa de guia d’expedicionaris.

L’Olga Jordi biòloga, amb un màster d’Ecologia terrestre i biodiversitat per la UAB, fa molts anys que treballa en diferents projectes de recerca. Avui en dia desenvolupa una tesi relacionada en temes bioacústics i de conservació d’ocells galliformes i habitats alpins. Estudia la subsistència del gall fer, el seu entorn i canvis.

Tindrà lloc el 13 de Novembre a les 18:00 al Saló d’Alins.

PLACES LIMITADES.

RESERVES: naturallibres@gmail.com / 626534710