Informem que des de fa dies està obert el període d’inscripció pels forjadors i forjadores per la 12a Fira del Ferro Pirinenc que tindrà lloc el proper 9 i 10 de Juliol.

El segon cap de setmana de juliol tornarem a omplir la Vall Ferrera d’activitats en honor a la història i el llegat d’aquest racó de l’Alt Pirineu.

L’espai central de la Fira és la zona de forja en viu, on vosaltres sou els i les protagonistes, però a més a més s’organitzen visites guiades, espectacles, un mercat d’artesania i producte agroalimentari, etc. I tot gràcies a un munt de persones voluntàries vinculades a la vall que s’organitzen per impulsar les activitats, per cuinar àpats populars, per decorar els pobles i, en definitiva, perquè el cap de setmana de Fira del Ferro sigui una festa i tothom la gaudeixi!

 Com sabeu, a l’espai de forja en viu cada any es realitza una peça col·lectiva entre tots i totes les forjadores participants. Enguany, es treballarà en la creació d’una porta de ferro nova per l’entrada de l’escola d’Alins.

 Per consultar tota la informació i formalitzar la inscripció, cal que complimenteu el formulari al següent enllaç i el web de Boscos de de Ferro.

Informar que com a novetat aquest any la setmana prèvia a la Fira del Ferro, es realitzarà una formació pensada específicament per a forjadors/es a càrrec d’Enric Pla.

Les places seran limitades i properament us farem arribar el programa amb tota la informació i inscripcions!